martes, 26 de mayo de 2020

PLAN DE APRENDIZAJE DESDE CASA - PLA D'APRENENTATGE DES DE CASA- MATEMÀTIQUES

BON DIA BENVOLGUTS ALUMNES:

HUI PODREU COMPROVAR VISUALMENT EL QUE HEU APRÉS EN EL TEMA 11 DE MATEMÀTIQUES. US HE PREPARAT DUES APLICACIONS PER A JUGAR AMB LES ÀREES I ELS PERÍMETRES. ÉS MOLT FÀCIL. DESPRÉS PODEU ACABAR LES ACTIVITATS DE SNAPPET QUE US QUEDEN PER FER D'ALTRES DIES.

PERÒ COMENÇAREM RESOLENT ELS REPTES.

REPTE 59:
1-APLICACIÓ 1:Mou amb el ratolí els vèrtexs (punts rojos) del Rectangle i observa com canvien els valors del Perímetre i de l'Àrea.
2.- APLICACIÓ 2: Mou amb el ratolí els vèrtexs (punts rojos) del triangle i observa com canvien els valors del Perímetre i de l'Àrea.
3.- Ara sense realitzar cap càlcul, fes un rectangle de 7u de base per 4u d'altura i verifica el seu perímetre i la seua àrea en l'aplicació.
4.- Ara sense realitzar cap càlcul, fes un triangle de 5u de base per 4u d'altura i verifica el seu perímetre i la seua àrea en l'aplicació.
5.- El repte consisteix a explicar-me que t'ha semblat l'aplicació i el que has comprovat i manar-me les àrees i perímetres en cada cas.
REPTE 60: 

Calcula.
Pau ha dibuixat un cercle de 20 cm de diàmetre i la seua amiga Carla n’ha dibuixat un altre amb un diàmetre que és la meitat. Quina àrea té el cercle que ha dibuixat  cadascun?
REPTE 61:


Pista: Saps que per a resoldre aquest repte has de dividir la figura en un quadrat, un rectangle i un cercle i després calcular l'àrea de cada figura per separat i sumar-les.
REPTE 62:
Aquest repte és molt fàcil: has d'observar els dos últims vídeos (1 i 2) i explicar-me que és el que entens.


PERÍMETRE I ÀREA DEL QUADRAT I DEL RECTANGLE
APLICACIÓ 1:Fes clic en la imatge.

PERÍMETRE I ÀREA DEL TRIANGLE
APLICACIÓ 2: Fes clic en la imatge.
https://www.geogebra.org/m/g3vp5k5h




 VÍDEO 1:
 
VÍDEO 2:

No hay comentarios:

Publicar un comentario