jueves, 21 de mayo de 2020

PLAN DE APRENDIZAJE DESDE CASA - PLA D'APRENENTATGE DES DE CASA- MATEMÀTIQUES

🙋BON DIA, BENVOLGUTS ALUMNES:

HUI CONTINUEM AVANÇANT AMB EL TEMA 11 APRENENT A A CALCULAR LA LONGITUD DE LA CIRCUMFERÈNCIA I L'ÀREA DEL CERCLE. NO ÉS DIFÍCIL, NOMÉS HAS D'UTILITZAR LES FÓRMULES I RECORDAR EL FAMÓS NÚMERO PI.
📹PRIMER HEU DE VISUALITZAR ELS VÍDEOS, DESPRÉS🎲 JUGAR PER A REPASSAR I REALITZAR💻 LES ACTIVITATS DEL LLIBRE DIGITAL I  DE SNAPPET.

I NO US OBLIDEU DELS REPTES:

REPTE 48: Explica com es calcula la longitud d'una circumferència, escriu la fórmula, fes el dibuix i realitza l'activitat 2 pàgina 206 del llibre.

REPTE 49: Explica com es calcula l'àrea d'un cercle, escriu la fórmula, fes el dibuix i realitza l'activitat 1 pàgina 207 del llibre.

REPTE 50: Marta tenia una planxa de goma rectangular de 70 cm de llarg per 50 cm d’ample.Hi va retallar un quadrat de 10 cm de costat, un triangle de 10 cm de base i 6 cm d’altura i un cercle de 10 cm de radi. Quina àrea de goma li va quedar?

Pista 1: No oblides de posar les unitats quadrades que corresponen a cada activitat, només quan calcules les àrees.
Pista 2: El repte 50 és molt fàcil si ho fas a poc a poc. Primer has de calcular l'àrea del rectangle, després calcular les altres àrees i restar-les al rectangle.
Pista 3 : Quan utilitzes el número Pi substitueix-lo pel valor aproximat de 3,14.





No hay comentarios:

Publicar un comentario